Snowcross Super League

Reilu viikko sitten osallistuttiin OuluZonessa järjestettäviin Snowcross Super Leaguen kahteen osakilpaillun. Olipahan huikeat kisat molempina päivinä. Koettiin onnistumisia, kuin myös karvaita pettymyksiäkin! Aurinko paistoi läpi viikonlopun ja paikalle saatiin paljon perheenjäseniä. Niin parasta, kun niin moni lähipiiristä pääsi paikalle katsomaan kisoja. Tärkeä juttu!<3

Tällä kertaa aikataulu oli tutusta kaavasta poikkeava, sillä junnut ajoi vasta isompien luokkien jälkeen ja lopettivat päivän. Eli sai nukkua pitkään! Olinpa kaukaa viisas ja otin kotoa mukaan korvatulpat. Nimittäin kelkkojen lämmittely ja testaus varikolla olisi muuten herättänyt jo siinä klo 7 maissa aamulla.

Lauantai

Tomas, microjunnut 7-9v, aika-ajojen 8. Ekassa erässä noustiin yksi sija ylemmäs ja maalissa sijalla 7. Finaalissa löytyi hyvä tatsi ja maaliin tultiin sijalla 4. Kuskeja 12 kpl.

Tomas/Kuva Petri Kurkinen

Oliver, minijunnut 9-11v, aika-ajojen toinen. Ekassa erässä hienoa ajoa ja maalissa sijalla 3. Finaalissa huippu lähtö viivasta ja monta kierrosta kärkipaikalla. Oliver sai jo hyvän kaulan takana tuleviin, mutta sitten ajovirhe ja kaatuminen! Voi sitä pettymyksen määrää. Eikä jäänyt yhteen kaatumiseen, vaan seuraavalla kierroksella oltiin kyljellään uudestaan. Maalissa silti hienosti sijalla 7., nopeimmalla kierrosajalla! Kuskeja Oliverinkin luokassa 12 kpl.

Oliver/kuva Petri Kurkinen

Isla, junnut 11-12v, aika-ajojen 18. Eka erässä ryhmä jaettiin A ja B -ryhmiin. Isla oli oman ryhmänsä 10/11. Tämä ei riittänyt suorilta finaaliin, vaan oli edessä Last Chance. Siitä menisi finaaliin kolme parasta. Isla ajoi sijalle 9/12, mikä valitettavasti ei riittänyt sitten finaaliin asti.

Isla/kuva Petri Kurkinen

Sunnuntai

Tomas harjoitusten 4. Ekassa erässä maalissa sijalla 5. ja finaalissa hienolla ajolla maaliin sijalla 4. Kuskeja sunnuntain kisassa 10 kpl.

Oliver harjoitusten 3. Ekassa erässä kaatuminen samassa mutkassa, kuin edellispäivän finaalissa ja maalissa viimeisenä, sijalla 12. Tästä ei lannistuttu vaan toiveikkaana lähdettiin finaaliin. Jälleen silti epäonni seurasi matkassa ja sijalta 3. kisakaverin kanssa törmäyksen johdosta telamatto lähti pois paikaltaan ja siihen päättyi Oliverin finaali.

Isla harjoitusten 18. Ekassa erässä, ryhmä A, sijoitus 11/11.Tästä jatkettiin Last chanceen jälleen, jossa maaliin tultiin sijalla 10/13. Eli myös sunnuntain osalta päivä loppui siihen.

Sunnuntai-iltana, kun kotiin päästiin, oli takki melko tyhjä. Kaksi päivää pihalla touhuten ja jännittäen sai olon melko väsyneeksi. Onhan tämä melkoista aikaa! Kiitos kaikille, jotka mahdollistavat nämä huikeat kokemukset.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: