Kisakuulumisia Kauhajoelta

Kauden loppu häämöttää jo kovastikin edessä päin! Maaliskuun aikana ajettiin Kauhajoella sm-osakilpailu nro 3 ja Snowcross Super Leaguen kaksi viimeistä osakilpailua Oulussa. Käteen jäi jälleen hurjasti hyviä muistoja! Tässä postauksessa käyn läpi Kauhajoen kisat. OuluZonen kisoista tulee sitten omansa.

Kauhajoen 3. sm-osakilpailu

Sää oli aika kamala.. Plussan puolella, märkää ja harmaata. Siitä huolimatta kisafiilis oli kaikilla korkealla!

Tomaksen ryhmä, microjunnut 7-9v, aloitti päivän. Hajoituksissa Tomas ajoi sijalle 7. Ensimmäisessä erässä vauhti ylsi sijalle 3. Lähdössä epäilivät aluksi Tomaksen ottaneen varaslähdön, mutta onneksi epäilys osottautui vääräksi. Toisessa erässä lähtö oli jälleen hyvä ja maaliin tultiin sijalla 5. Finaalissa hieman tultiin sijoituksissa alaspäin ja maalissa sijalla 7. Lähdöt onnistuu lähes joka erässä tätä nykyä todella loistavasti. Kuskeja ryhmässä huikeat 20!

Oliver, minijunnut 9-11v, jatkoi sitten microjen perään. Oliver oli harjoitusten nopein kuski, mikä sai äidin ainakin jännittämään päivää vielä pikkuisen enemmän! Ekassa erässä vauhti kuitenkin riitti sijalle 4. Toisessa erässä pitkään ajettiin kärkikahinoissa, mutta sitten kaatumisen seurauksena tippuminen sijalle 9. Finaalissa oli jälleen kovaa taistelua ja pienestä oli kiinni palkintopallille pääsy. Maalissa sijalla 4. Kuskeja tässä ryhmässä 13.

Isla, juniorit 11-12v. Harjoituksissa vauhti riitti sijalle 14. Ekassa erässä maaliin sijalla 15. Toisessa erässä hieman vauhtia löytyi jostakin lisää ja jopa ohituksiakin nähtiin. Maalissa sijalla 11. Finaalissa maaliin tultiin sijalla 13. Kuskeja yhteensä 15.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: