Millä merkillä tulevaan kauteen?!

Kuten sosiaalisessa mediassa saattanutkin tulla jo ilmi, on meidän perheeseen tullut uusi kelkkamerkki! Nimittäin pitkän harkinnan ja pohdiskelun jälkeen tulimme siihen tulokseen, että alamme edustamaan Polarista.

Tuleva talvi tulee olemaan mielenkiintoinen tuon merkin osalta, mutta myös sen osalta, että Isla siirtyy isompaan luokkaan. Pojat jatkaa 200cc luokassa ja ehkä jopa perheen pienin saadaan lähtöviivalle..

Nyt meillä tallissa työn alla kaksi Polarista, toinen Islalle ja toinen Jussille. Hieman Jussi onkin päässyt jo käsiksi näihin, mutta jonkun verran töitähän kelkoissa riittää.. Islan kelkka varsinkin, sillä siitä pitää rakentaa sopiva 11v tytön käyttöön. Kovasti tuo jo kaikkia polttelisi päästä treenailemaan!

Siinä kelkka juuri noudettuna Virmakosken Juholta

Lapsille ja Jussille joulu tuli jo etuajassa, sillä varustelähetys saapui Raahen Motocafesta. Blackseven Oy toimii mm. Leatin maahantuojana ja Motocafe jälleenmyyjänä.

Todella tyylikkäät ajokamppeet kyllä tuli! Kävimme ensin testaamassa ja sovittelemassa, että tiedämme tilata oikeat koot. Pakko kehua, että Raahen Motocafessa on todella laaja valikoima kamppeita kaiken ikäisille!

Kovasti joulukin jo nurkan takana häämöttää.. Paljon olisi puuhattavaa vielä ennen jouluun rauhoittumista! Meillä onkin tulossa perherikas joulu, sillä Jussin puolelta tulevat kaikki sisarukset perheineen ja vanhemmat ja samoin minun puolelta. Ihanaa, kun saamme kaikki olla porukalla! Suunnitelmissa on järjestää ruokailu autotalliin… Kyllä, autotalliin. Hommataan pitkä pöytä ja oikean joulukuusenkin haluan sinne! Näen jo mielessäni, kuinka kivaa siitä tulee;p

Jospa kaiken tämän jouluhärdellin jälkeen mekin pääsemme polkaisemaan treenit käyntiin. Tammikuun viimeisenä viikonloppuna olisi ekat kisat Rovaniemellä. Sinne siis tähdätään!

Ihanaa joulunaikaa<3

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: