Sieltä se syksy saapui

Ja ai että tykkään! Vaikka kesäkin on ihanaa aikaa, niin silti enemmän kallistun syksyyn. Pari viikkoa sitten saatiin Jussin pyörätouhut pakettiin, tuloksena sm-hopeaa myös Mtb Endurosta. Hienoja suorituksia kausi täynnä! Viimeiset enskakisat (kaksi osakilpailua samana viikonloppuna) oli Ukkohallassa. Ihan kaksistaan lähdettiin reissun päälle. Meni ihan lomasta! 😀

Kuvia kuluneilta viikoilta..

Jussin treenien aikana kävin minäkin ulkoilemassa.
Aamupalalla Ukkohallassa
Crossihommia!

Kauden päätteeksi repäistiin ja lähdettiin koko perheen voimin käymään Turkin lämmössä. Oli ihana ja lämmin viikko! Kyllä tämä poppoo nautti. Joka päivä lämpömittari kipusi lähes 40 asteeseen. Kieltämättä välillä oli hieman tukalat oltavat. Mutta onneksi allas- ja merivesi (sekä kylmät juomat!) helpottivat oloa. Tästä reissusta teen vielä erikseen oman postauksensa.

Nyt jaksaa odottaa talvea ja sen tuomaa säpinää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: