Kesäkuulumisia!

Onpa siitä vierähtänyt tovi, kun tänne viimeksi mitään joutanut kirjoittamaan! Kesälomat alkaa olemaan takanapäin ja koulujen alut häämöttää. Mutta vielä on kesää jäljellä.

Kesä on kulunut asuntoauton kimpussa ja muutamia Jussin kisoja kiertäen. Odotetuimmat kisat oli Levillä. Siellä järjestettiin niin DH:n sm-kisat, kuin MTB Enduron osakilpailu. Molemmista kisoista tuloksena hopeaa! Valmistautuminen oli melko kehnoa, sillä viimeiset kuukaudet on tosiaan mennyt tallissa asuntoautoa laittaen sille mallille, että sillä voidaan lähteä liikenteeseen.

Tästä projektista voisi tehdä vielä ihan oman postauksen. Onpahan ollut homma! Ja vielä on tekemistä…

Levillä nautiskeltiin kisojen ohessa myös mökkeilystä. Välillä yövyttiin mökillä ja välillä asuntoautossa Levin Pisteen matkaparkissa. Huippu paikka, sillä siellä sijaitsee myös Activity Park, jossa kaikenlaista touhua niin pienille kuin isommillekin. On pumptrack, skeittiparkki, trampoliineja, minigolfia, liikennepuisto, köysirata yms. Meillä hittejä mm. pumptrack ja skeittiparkki.

Ps. tämä mökki varattavissa Airbnb:n kautta!

Sattupa myös tuolle viikolle Levin Outdoor Festivaalit. Koko viikoksi oli järkätty monen moista ohjelmaa lapsetkin huomioiden. Meidän lapset halusi osallistua kolmesti viikon aikana pumptrack-kisoihin sekä kerran rinteessä järjestettävään pujotteluun pyörällä. Molemmissa tuli menestystä ja hauskaa oli! On kuulkaas kulta-, hopea-, ja pronssimitalia muistona nyt…

Reissun viimeisenä päivänä päätettiin koko porukalla kiivetä Kätkätunturille. Kätkällä sijaitsee yksi enduron erikoiskoe. Sitä pitkin kavuttiin huipulle asti. Hienosti jaksoi kaikki! Mukava patikointiretki 🙂

Reipas viikko siis vierähti lapissa. On se ihana paikka! Kotimatkalla pysähdyttiin yöksi Haaparantaan, koska lapsilla oli kova hinku päästä karkkikauppaan (okeiokei mulla kans) ja tietysti Ikeaa unohtamatta. Muutamaksi yöksi kotiin ja uudelle reissulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: