Hulinaa!

Ohhoh, onpa jäänyt kirjoittelu hieman vähemmälle viime aikoina. Tässähän kerkesi kausikin jo loppua. Hommaa ja härdelliä on riittänyt ihan mukavasti, eikä ole oikein tullut hetkeä, että olisi kerennyt ottamaan tälle blogille aikaa! No, nyt sen teen.

Muistellaanpa hieman paria viimeistä kisaa, joista en täällä ole vielä mitään kirjoittanut. Kirjoitan erikseen postauksen sitten Paljakan viimeisistä kisoista. OuluZonen kisojen jälkeen oli sm-kisat Rovaniemellä. Olosuhteet oli jälleen todella tuuliset! Päässyt jo unohtumaan tarkemmat jutut kisoista, mutta tässäpä tulokset;

Tomas; Ekassa erässä sijoitus 15. Toisessa sijoituksena 11. Finaalissa 12.

Oliver; Ekan erän 7. Toisen erän 9. ja finaalissa 8.

Isla; Ekan erän 4. Toisen erän 13. ja finaalissa 11.

Kuva: Petri Kurkinen
Lähdönjärjestelyä odottelemassa

Rovaniemen jälkeen olikin sitten hieman pidempi tauko. Teki kieltämättä ihan hyvää! Saatiin keskittyä talon remppaamiseen ja muihin juttuihin enemmän. Himoksella olisi ollut Super Leaguen kisat, mutta päätettiin ne jättää välistä. Onhan tässä kierrettykin jo ihan kohtuudella… Ei me kelkkailusta silti täysin irtauduttu tuossa välissä, sillä Rukan pääsiäis-reissulle kelkat lähti tietenkin mukaan.

Välillä käy näinki ;D

Mutta pääpaino reissulla oli laskettelussa 😀 Isommat lapsista kulkee hisseissä ja rinteissä jo ihan päineen ja myös Ivar otti ison kehitysaskeleen laskettelussa! Viime talvena homma ei kiinnostanut ollenkaan, mutta nyt ei meinannut saada pois rinteestä. Oppi jopa sompahissillä menemään ihan itse.

Kaakaolla!
…ja mehulla ja croisantilla 😀

Mukava reissu oli ja oli ihana, kun ei ollut tiukkaa aikataulua. Saatiin tehdä ja mennä miten huvitti. Tätä kaipaan kyllä lisää ;D Reissusta kotiuduttua alettiinkin valmistautumaan kauden viimeisiin kisoihin.

Siitä lisää seuraavassa postauksessa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: