Snowcross Super League, Ouluzone

Viime lauantaina polkaistiin meidän osalta myös Snowcross Super Leaguen kisat käyntiin. Ensimmäinen kisa oli Bodenissa, Ruotsissa, mutta sinne ei valitettavasti päästy osallistumaan. Nyt kisat tulivat niinkin lähelle kuin Ouluun, joten sinne oli lähdettävä!

Perjantaina alkuillasta taas saavuttiin varikolle ja leiri pystyyn. Täällä oli onneksi kiertävä katsastus, joten meidän ei tarvinnut erikseen lähteä kelkkoja katsastamaan. Sitten vielä viime hetken säädöt ja huollot!

Lähdönjärjestelyssä

Kisapäivä alkoi todella aikaisin! Klo 8 ohjaajakokous ja siitä sitten microt aloittivat homman. Ensin ajettiin treenit, jonka perään heti pysähtymättä aika-ajot. Niistä sitten ensimmäiseen erään ja finaaliin. Kuskeja microissa 17, mineissä 14.

TOMAS #72

Aika-ajossa Tomas ylsi sijalle 9. Ensimmäisessä erässä hieman sijoitus tippui, sillä maaliin tultiin sijalla 12. Finaaliin parannettiin sitten hurjasti ja kaasua painettiin sen verran lujempaa, että sijoitus oli 8.

Vauhti kasvaa kisa kisalta!

Kuva: Marko Melko

OLIVER #71

Oliverin sijoitus aika-ajoissa 7. Ykkös erässä hyvä lähtö. Kakkosena ajettiin hyvän matkaa, kunnes takaa tuli muutama hieman vielä kovempaa. Maalissa sijalla 4. No sitten finaali. Taas mahtava lähtö ja 3/5 kierrosta sijalla 2. Välillä käytiin kovaa taistelua jopa 1. sijasta. Viimeisillä kierroksilla kuitenkin ajolinja vaihtui hieman huonompaan ja hitaampaan. Ja muutama kaveri sieltä sitten ohi pääsikin. Jälleen maaliin sijalla 4.

Kuva: Marko Melko

ISLA #70

Aika-ajoissa Isla nappasi sijan 11. Lähtö ei ollut aivan paras mahdollinen ja se sitten verotti. Ekassa erässä Isla sijoitettiin takariviin. Siitä huolimatta pääsi nousemaan sijalle 10. Finaalissa onneksi Isla pääsi eturiviin ja saikin huikean startin. Hereillä oltiin ja pinkaistiin kolmanneksi lähdössä. Kuitenkin ensimmäisen mutkan jälkeen useampi pääsi ohi. Maaliin tultiin sijalla 9.

Kuva: Marko Melko

Innostusta riitti omien ajojen jälkeen jäädä vielä seuraamaan loppujenkin luokkien taistot. Noin klo 17 saatiin päivä päätökseen ja suunnattiin kotia kohti. Seuraava Super League kisa onkin sitten huhtikuun 22.-23.4 Himoksella.

Ps. Hanki liput https://www.snowcross.fi/ ja tuu seuraamaan kisoja ihan livenä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: