Treeniviikonloppu kotona!

Viikonloppu vierähti treenien merkeissä. Meidän iloksemme treenaamaan saapui myös VVV Racing Porvoosta asti. He olivat perjantain Oulun Stadion Snowcross -kisoissa ja kisojen päätteeksi suuntasivat tänne meidän luokse. Heillä kolme lasta ja kaikki ajavat kilpaa niin kelkoilla kuin veneilläkin!

Lähtöharjoituksia

Lauantaina aloiteltiin treenit puolen päivän aikaan. Huippua, että treenipaikka oli tällä kertaa vain noin 15 min päässä kotoa! Käytiin jo edellisellä viikolla polkemassa tuota rataa ja kyllä sitä lunta vaan melkoisesti on..

Hyvässä seurassa aika lentää ja niin vain kuusi tuntia radalla vierähti melko keveästi! Välillä levähdeltiin ja syötiin hyvin. VVV Racing piti huolen, että ei tarvinnut tyhjällä mahalla treenata! ;D

Lohta ootellessa!

Treenien jälkeen mentiin porukalla meille ja napattiin sauna päälle. Mikäs sen parempaa rankan ajopäivän jälkeen?! Siinäpä se loppuilta menikin; syönnin ja saunomisen merkeissä. Mukava ilta!

Sunnuntaina herättiin aikaisin ja aamupalan jälkeen suunnattiin taas radalle. Kovat oli treenit jälleen, mutta aivan niin kauaa ei tällä kertaa ajettu! Noin kolmen tunnin treenit oli aivan riittävät noin sunnuntaille 🙂

Nämä yhteistreenit on todella antoisia! Sen lisäksi, että ne kehittää ajoa hurjasti, niin saavat myös viettää aikaa kavereiden kanssa. Monta kärpästä samalla iskulla.

Kiitos siis VVV Racing treeniseurasta! Oli ilo saada touhuta yhdessä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: