Sm-kauden startti!

Niin se polkaistiin sm-sarja käyntiin toissa viikonloppuna Parikkalassa.

Matka oli pitkä ja lunta tuli joka suunnasta.. Vaan niin me perille päästiin! Ja koska ikinähän mikään lähtö ei voi tapahtua ongelmitta, niin pientä jännitystä saatiin tällekin kertaa. Olin itse perjantain vielä töissä ja sain kesken työpäivän puhelun Jussilta, että Tomaksen kelkan moottori räjähti. Jep, RÄJÄHTI 🙂 Millon muulloinkaan, kun just sinä päivänä, kun ollaan kisoihin lähdössä toiselle puolelle Suomea?!….. No, ei siinä auttanut, kuin hyväksyä tilanne, ja keksiä varasuunnitelma.

Yöllä klo 2:00, kun saavuttiin varikolle..

Suunnitelma oli se, että koska Tomas ja Isla ajavat eri luokissa, käytetään heillä samaa kelkkaa, mutta vaihdetaan kuomu aina erien välissä. Ja tällä sitten mentiin. Ja kaikki sujui onneksi ihan hienosti. Pojat ajavat siis microjunnuissa ja Isla minijunnuissa.

Sitte niihin tuloksiin!

Oliver ekan erän 4. toisen erän 2. ja finaalin 2. Joka erässä kyllä sai tosissaan taas jännittää ja vääntö oli kovaa! Finaalissa välillä jopa nautiskeltiin kärkipaikalla, mutta lopulta voiton vei nro. 49 Valter Laine.

Pokaali kädessä on helppo hymyillä!

Tomakselle tämä tosiaan oli ihan ensimmäinen kisa! Jännitys ei paljoa välittynyt olemuksesta tai muusta. Hermot pysy kylmänä läpi päivän! Ekan erän sijoitus 14. toisen erän 14. ja finaalin 12. Hienosti siis Tomaksellakin meni eka kisa. Ekassa erässä ensimmäiseen mutkaan mentäessä tuli pieni yhteentörmäys kisakamun kanssa ja hetki meni siinä selvitellessä kelkkoja irti toisistaan. Mutta näistä ei lannistuttu! Edelleen kun pääasia on se, että kaikilla on kivaa 🙂

Islan erät oli aina heti poikien erien perään. Päivän aikataulu oli kyllä meidän osalta melko vauhdikas! Kaikki erät ajettiin lähestulkoon ilman taukoja, yhteen putkeen..

Isla ekan erän 11. Toisen erän 10. ja finaalin 10. Hyvin tasaisen varmaa läpi kisan! Muutama tosi hyvä lähtö oli Islalla ja oli kärki viisikon joukossakin hetken. Hieno päivä kaikkien osalta!

Tyytyväisinä lähdettiin kotimatkalle taas yhtä kisaa rikkaampana! Kovasti jo seuraavia kisoja odotetaankin. Muutama päivä kisojen jälkeen meille rantautuikin korona…. Ja siitä nyt ollaan reipas viikko toivuttu. Nyt tulevana perjantaina, 18.2 olisi Oulussa Stadion Snowcross -kisat, mutta jää nyt meiltä väliin.

Parannellaan kunnolla tauti pois ja isketään sitten Kokkolassa täysillä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: