Mökkireissu Leville

Viime keskiviikkona lähdimme työpäivän jälkeen huristelemaan Leviä kohti. Muutaman pysähdyksen taktiikalla olimme perillä noin klo 1 yöllä. Perillä meitä odotti mun vanhemmat iltapalan kera! Mun vanhemmilla on kaksi mökkiä Levillä (jotka vuokrattavissa Airbnb:ssä!), pieni ja iso. Me majoituttiin isommalla mökillä vanhempieni kanssa ja sisko perheineen pienemmässä. Mökit on saman tien varrella, etäisyys toisiinsa noin 10km, jos en aivan kauheasti valehtele..

Aurora Ounas Cottage 1

Torstai ja perjantai oli mulla ja Jussilla työpäiviä. Onneksi työ on sellaista, että on mahdollista tehdä myös näin etänä. Eli päivät paiskittiin töitä ja illat rellestettiin! Onneksi tuota muuta perhettä oli myös paikalla, niin oli lapsillakin tekemistä sillä aikaa, kun me työskenneltiin. Heti, kun läppärit saatiin sammutettua lähdettiin pihalle touhuamaan. Ihan huippua, kun mökilläkin sen verran lääniä, että saatiin hyvä rata lapsille (ja vähän meille aikuisillekin..).

Eli torstai ja perjantai meni pihaleikeissä ja kelkkailussa! Lauantaina sitten lähdettiin rinteisiin. Otettiin Ivarille lainaan serkkupojan reppu, jossa talutushihna ja sillä voi opettaa laskemaan. Noh, Iiku ei oikein repulle lämmennyt. Kaksi mäkeä laskettiin ja todettiin, että me taidetaan Iikun kanssa lopettaa tälle päivää 😀

Jussi ja isommat lapset jäi vielä laskettelemaan. Välillä syötiin evästä ja taas hommat jatku. Ja voin kertoa, että kyllä on tuo asuntoauto kätevä! En tiiä mitä nytkään oltais tehty ilman sitä.

Laskettelujen jälkeen virtaa riitti vielä puuhommiin ja kelkkailuun! Oliverin kelkasta meni iskarit sen verran huonoon kuntoon, ettei uskallettu antaa ajaa enää loppureissusta sillä kelkalla. Onneksi mummulta ja papalta löytyy mökkikelkka!;p Näiden hommien jälkeen ohjelmassa oli sauna ja palju. Ai että, kyllä kelpas.

Ai niin, saatiin mahtava revontuli-show. Vaan niin näkyi saavan koko muukin Suomi. Huippua kyllä! Kelpasi paljussa köllötellä ja ihailla taivasta.

Reissu oli kaikkiaan hyvin aktiivinen…. niin kuin aina! Reissun jälkeen olo oli kaikkea muuta, kuin levännyt. Tarvis palauttavan loman tähän perään ;D Mutta en valita! Oishan tuolla vielä viihtynyt. Ens kertaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: