Meidän tiimi

Heippa! Olen Jenny, 29 vuotias (vielä hetken) perheenäiti Pohjois-Pohjanmaalta. Perheeseemme kuuluu neljä lasta (vanhin tyttö, loput poikia) ja mieheni Jussi. Voisin kuvailla perhettämme melko aktiiviseksi ja meneväksi. Snowcross, motocross, mtb-enduro sekä DH (downhill) ovat tämän poppoon thö THING! Blogin ideana onkin päästä seuraamaan elämäämme näiden lajien parissa! Ja perusarkea siinä sivussa..

Cross Country Rommakko

Miehelläni Jussilla on pitkä historia näiden luettelemieni lajien parissa. Hallussa hänellä on ko. lajeista niin euroopan, suomen, kuin pohjoismaidenkin mestaruuksia ja niiiiiiiiin edelleen! Lista olisi pitkä, jos kaikki mestaruudet tähän nakkaisin… 😀 Enää tänä päivänä hän ei moottorivehkeillä kisaile, vaikka mieli vaihtelee lähes päivittäin asian suhteen. Kisailut on jatkuneet polkupyörällä nyt viime vuosina. Siitä enemmän tuolla alempana..

Kuva: Marko Melko

Levi

Kaksi perheemme lapsista aloitti viime talvena kilpauransa snowcrossin parissa. Kiersimme sm-sarjaa ihan mukavalla menestyksellä! Tulevana talvena kolmas lapsistamme on päättänyt aloittaa kilpauransa myös. Lapset ovat iältään 10v, 7v ja 6v. Nuorin lapsistamme on 3v ja uskonpa, että hänetkin nähdään tulevaisuudessa lähtöviivalla!

Ouluzonen kisat 2021

Talvet siis menevät pääasiassa kelkan selässä, kun taas kesäisin ajoneuvoksi vaihtuu crossipyörät sekä polkupyörät. Voitte kuvitella, kuinka äidin sydän on välillä koetuksella. Vielä tähän asti ,*koputan puuta*, on selvitty isommilta onnettomuuksilta lasten osalta!! Meidän kolme vee oppi myös tänä kesänä itse ajamaan crossipyörällä. On siis saanut perässä juosta ihan kohtuudella..

Kesäisin kierrämme myös mieheni pyöräkisoja. Jussi on nyt muutamia kesiä ajanut Mtb-enduron sm-sarjaa. Viime vuonna hän oli sm-sarjan kolmas! Yhteensä kisaajia on reilu 300/kisa. Kahtena edellisenä kesänä Jussi on osallistunut myös DH-kisoihin (alamäkipyöräilyä), voittaen suomenmestaruuden 2020 ja hopeaa tänä kesänä. Osaa tuo ehkä jotenkin siis pyöräillä! ;P

Mtb-enduro sm 3. Ukkohalla -20

Sappeen sm-kisat 2020
DH Suomenmestari 2020
Levi BikePark

Kuten huomata saattaa, vauhtilajit on aika suuressa roolissa meidän perheessä, eikä omena ole kauaksi puusta pudonnut lastemme kohdalla……Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää! Tulen tänne blogin puolelle kertomaan treeni- ja kisakuulumisia, kuin myös perusarjen juttuja. Tuu ehdottomasti mukaan seuraamaan tätä meidän menoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: